NMK - Størst og best innen motorsport!
   
Tekststørrelse

Landsfinale Bilcross JR

NMK Namdal har aldri før hatt en deltager høyere opp på resultatlisten i Landsfinalen i Bilcross. Andreas Espenes dro skikkelig til med 2 heatseiere og en andreplass i årets finale.

 

Med den var han skikkelig over målet for landsfinalen. Teamet hadde en liten forhåpning om å få en plass blandt de 26 som fikk kjøre en finale. Dette er bra når man tenker at det er de 130 beste juniorene fra hele Norge. Med sine 27 poeng ble det trekking om hvilken finale og Andreas havnet i C-finalen. Han kjørte godt og kom i mål som nr 2 i C-fianel og ble totalt nr 12 på resultatlisten. Han ble beste Nordtrønder. Bent-Arve kjørte sin første landsfinale og fikk 1 tredjeplass og 2 femteplasser. Begge førerne fikk en del jobbing etter trening på fredag da Bent Arve hadde sammenstøt med ett autover og Andreas mistet panser og slo ut frontruta. 2 førere og 15-20 supportere hadde en kjempehelg på Melhus. Komplett resultatliste finner du her.

Masse bilder av alle sammen. Også Andreas med nr 125 og Bent Arve med nr 63 på facebook.
https://www.facebook.com/VerasBilcrossBilder/photos_stream

Kontakt NMK Namdal

Postadresse:
Postboks 237
7801 Namsos

Telefon:
959 46 855

E-post:
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Grasrotandelen

Gjennom grasrotandelen kan klubben få 5% av din innsats hos Norsk Tipping. Oppgi NMK Namdals org. nr til din tippekommisjonær: 993 542 504

Se
statistikken for klubben